Infra

Inleiding


Maar zelden wordt een civieltechnisch werk precies zo uitgevoerd als op de tekening. Om een exact overzicht te hebben van de gerealiseerde situatie, wordt een revisiemeting uitgevoerd. We zijn uw deskundige op het gebied van revisiemetingen. De gegevens uit de meting verwerken we in een duidelijke revisietekening. Zo behoudt u het overzicht.

Uitzetwerkzaamheden


In de beginfase verzorgen we voor u als gewenst uitzetwerkzaamheden in het terrein. Tevens worden er in deze fase benodigde referentiehoogten aangegeven.

Revisiewerk


Voor revisie van een project, bijvoorbeeld de bouwrijpfase van een uitbereidingsplan, worden niet alleen de posities van de inspectieputten gemeten, maar worden ook de B.O.B’ s, de kolken, kolkaansluitingen, huisaansluitingen, overige ondergrondse infra en eventueel verhardingen en kantopsluitingen door onze specialisten opgenomen. We maken gebruik van moderne inwintechnieken. De meetgegevens worden door ons verwerkt tot een overzichtelijke digitale tekening naar wens van de opdrachtgever. Wij begrijpen hoe belangrijk werk op maat voor u is.

Reconstructie


Indien ondergrondse infra is ingemeten, kunnen we punten uitzetten ter reconstructie. Bijvoorbeeld om huisaansluitingen op te zoeken.

Schadewijk Landmeten B.V.
Loopkantstraat 25 (D’n Office)
5405 AC Uden
BTW: NL853760470B01


Tel: 06-53727179
info@schadewijklandmeten.nl
IBAN: NL29 INGB 0006368809