Landmeten

Tijdens de voorbereiding van projecten(ontwerp) is het belangrijk om de bestaande situatie in kaart te brengen. Hierdoor is landmeten de basis van ieder project.

Wij als specialist leveren u snelle service en meetgegevens van hoge kwaliteit.

Door het gebruik van hoogwaardige apparatuur, recente software, kennis en ervaring kunnen we u tijdens alle fases van een project ondersteunen.

Voor welke landmeetkundige werkzaamheden kunt u zoal bij ons terecht?

Terreinmetingen
Wij voeren metingen uit in 3D (situatie gekoppeld aan terreinhoogten). Tevens adviseren wij u afhankelijk van uw doelstelling en gewenste nauwkeurigheid. De metingen worden vervolgens door ons verwerkt en aangeleverd in een digitaal bestand.

Hoogtemetingen
Eventueel kunnen we doorgaande waterpassingen uitvoeren om een exacte hoogte over te brengen vanaf NAP-bouten

Ondersteuning bij kadastraal splitsen van percelen
Wij kunnen het gehele traject van het splitsen van percelen voor u begeleiden. Dit begint met een advies over de te volgen stappen, gevolgd door het landmeten en het vervaardigen van de kadastrale tekeningen. Vervolgens verzorgen wij voor u de gehele procedure die bij het Kadaster doorlopen moet te worden.

Maatvoeren en uitzetten bij bouwprojecten
Werkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw vragen om precisie en flexibiliteit. Tijdens een bouwproject kunnen we de complete maatvoering verzorgen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then